Kom naar ons WB Event op 29/​9

Op 29 september is het zo ver! Dan staat ons WB Event gepland. Kom je ook?

We gaan in interactieve workshops met elkaar aan de slag om onze kennis en ervaring te delen en ook te verrijken. Zo blijven wij en jullie geïnspireerd werken aan onze prachtige projecten samen.

Op het programma staan actuele vraagstukken op het gebied van water en klimaat, (decentrale) energietransitie en mobiliteit & stationsgebieden. Hierbij staat het brede pallet van onze vakgebieden, zoals project-, omgevings- en contractmanagement, aanbestedingen en participatie centraal.

Dus denk bij de workshops bijvoorbeeld aan de inzet van creatieve technieken in participatieprocessen en hoe je om kan gaan met samenwerking tussen alle partijen met wellicht ook tegenstrijdige belangen rond een station.

En als je zelf een vraagstuk wilt inbrengen uit je eigen werk, maken we daar graag tijd en ruimte voor.

 

Klik hier en meld je aan!

 

Het WB Event vindt plaats bij Kasteel Woerden op vrijdag 29 september. Het programma duurt van 9:30 – 14:00 uur (incl. lunch). Een meer gedetailleerd programma met de mogelijkheid workshops te kiezen volgt in de komende weken.

We hopen je te verwelkomen op 29 september!

Hartelijke groet,

Arjan, Bert, Caroline, Heleen, Inger, Catelijn, Eline, Florian, Gerben, Jurriaan, José, Jochem, Koen, Peter (S), Jordy, Hans, Tom, Peter (vK) en Liesbeth