Liesbeth Verhage nieuwe directeur WB de Ruimte

Liesbeth Verhage is de nieuwe directeur van WB de Ruimte. Zij volgt Heleen Sarink op die met ingang van 1 februari 2022 is terug getreden als directeur.

Liesbeth zal, net als haar voorganger, het directeurschap samen met Peter van Kleunen vervullen.

Sinds 2007 werkte zij samen met Heleen Sarink bij Bureau de Ruimte. In 2013 ging dit bureau samen met WB Consulting en was daar WB de Ruimte geboren. Al die jaren is Liesbeth actief als een betrokken project- en omgevingsmanager en heeft zij aan spannende projecten mogen werken zoals Kustwerk Katwijk, Kustlijnzorg en Schiphol en nu aan participatieadvies bij het ministerie van IenW en de drinkwatervoorziening van de toekomst bij Dunea.

Liesbeth heeft naast haar ervaring als project- en omgevingsmanager ruime ervaring op het gebied van het training en ontwikkeling. Het samen leren en daarmee WB de Ruimte verder ontwikkelen vindt zij uitdagend en belangrijk. Met haar creativiteit, organisatietalent en energie is Liesbeth een waardig opvolger van Heleen.

Liesbeth: “Wat een mooie nieuwe rol in ons bedrijf! Ik verheug mij erop om samen met mijn collega’s ons verder te ontwikkelen met ruimte en aandacht voor ieders persoonlijke groei!’