Par­ticipatiet­raject NAS van start

Gisteren 15 mei heeft de startbijeenkomst van het participatietraject van de NAS plaatsgevonden in de Jaarbeurs Utrecht. Het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat organiseerde deze ochtend waarbij deelnemers aanwezig waren uit alle windstreken en organisaties om in verschillende werksessies te kijken: hoe gaan we samen werken aan de nieuwe Nationale Klimaatadaptatie Strategie?

Vanuit WB de Ruimte hebben Romy Visser als projectleider en Tom Radstaak als strategisch adviseur en dagvoorzitter het participatieproces ontworpen en deze eerste bijeenkomst voorbereid en begeleid.
Samen met Saskia van Otterloo en Chantal Oudkerk Pool, Marléne Vermeij en Maya Pineda Jacobs hebben zij de werksessies begeleid. Dankzij het enthousiasme en de inzet van de deelnemers zijn er heel interessante inzichten die zullen worden meegenomen, ontzettend bedankt!

Dit is voor het participatietraject nog maar het begin! Wil je meer weten over de NAS? Kijk dan op de website: https://klimaatadaptatienederland.nl/beleid/nationale-aanpak/nas/