Dit zijn wij

WB de Ruimte

Samen Nederland een stukje mooier maken.

WB de Ruimte is een bureau dat werkt aan grote ruimtelijke opgaven en waar vooruitgang centraal staat. We dagen graag uit, geven nieuwe inzichten, werken graag samen en gaan voor het beste resultaat. Zo brengt WB de Ruimte anderen op een eigen wijze verder en maken wij elke opdracht samen nog beter.

Ruimte voor beweging

Binnen de water-, mobiliteit en energiesector managen we projecten en geven we advies. Dat is onze kernkwaliteit. Van planvorming tot oplevering in de rol van omgevings- contract-, en projectmanager en juridische adviseur. We weten hoe de hazen lopen en stemmen daar het werk op af.

Wij zoeken naar doorbraken in complexe vraagstukken, zien potentie en nieuwe perspectieven. De verschillende sectoren verbinden én mensen in beweging krijgen is waar onze kracht ligt.

Waar kaders worden doorbroken is ruimte voor vooruit­gang

Ons team van energieke denkers en doeners verlegt graag grenzen en geeft nieuwe inzichten. Met ieder zijn eigen kennis, kunde en karakter worden kaders op een unieke wijze doorbroken. Graag creëren wij vrijheid die er nodig is om de toekomst te maken.

Ontmoet onze mensen

WB’ers zijn energieke denkers en doeners. Mensen die graag zichzelf en anderen uitdagen om verder te komen. Door samen te werken en daarmee te gaan voor het beste resultaat. Een ieder bouwt aan mooie projecten in water, mobiliteit of energie, aan ons bureau én aan zichzelf. Om zo Nederland een stukje mooier te maken.