Dit zijn wij

WB de Ruimte

Samen Nederland een stukje mooier maken.

WB de Ruimte is een bureau dat werkt aan grote opgaven in het ruimtelijk domein. We dagen graag uit, geven nieuwe inzichten, werken graag samen en gaan voor het beste resultaat. Zo brengen wij samen elke opdracht verder.

Ruimte voor beweging

Binnen de water-, mobiliteit en energiesector managen we projecten en geven we adviezen. Van planvorming tot oplevering in de rol van omgevings- contract-, en projectmanager en juridisch adviseur. We weten hoe de hazen lopen en stemmen daar het werk op af.

Het creëren van verbinding én mensen in beweging krijgen: dát is waar onze kracht ligt.

Wij verleggen graag grenzen en geven nieuwe inzichten. Met ieders eigen kennis, kunde en karakter worden kaders op een unieke wijze doorbroken. Wij creëren ruimte om de toekomst te maken.

Cer­tificering

Wij zijn sinds februari 2019 ISO 9001 gecertificeerd. Op deze manier laten wij zien dat we voldoen aan internationale normen en dat wij veel waarde hechten aan ontwikkeling op het gebied van bedrijfsprocessen.

De internationale ISO 9001-norm vormt een eisenkader voor een kwaliteitsmanagementsysteem. De norm benadrukt het belang van continue verbetering en stelt ons in staat risico‘s te identificeren en onze prestaties te verbeteren.

WB Next

WB Next is een initiatief van de jongere medewerkers van WB de Ruimte. Zij voeren als team opdrachten uit  voor opdrachtgevers. WB Next doet op deze manier ervaring op in het werkveld. Door met een frisse blik onderzoek te doen, met hulp van meer ervaren medewerkers, levert WB Next kwaliteit in een nieuw jasje.

Ontmoet onze mensen

WB’ers zijn energieke denkers en doeners. Mensen die graag uitdagen om verder te komen. Door samen te werken en te gaan voor het beste resultaat. We bouwen aan mooie projecten in water, mobiliteit of energie.