Dit zijn wij

WB de Ruimte

Samen Nederland een stukje mooier maken.

WB de Ruimte is een bureau dat werkt aan grote opgaven in het ruimtelijk domein. We dagen graag uit, geven nieuwe inzichten, werken graag samen en gaan voor het beste resultaat. Zo brengt WB de Ruimte elke opdracht verder.

Ruimte voor beweging

Binnen de water-, mobiliteit en energiesector managen we projecten en geven we adviezen. Van planvorming tot oplevering in de rol van omgevings- contract-, en projectmanager en juridisch adviseur. We weten hoe de hazen lopen en stemmen daar het werk op af.

Wij zoeken naar doorbraken in complexe vraagstukken, zien potentie en nieuwe perspectieven. De verschillende sectoren verbinden én mensen in beweging krijgen is waar onze kracht ligt.

Waar kaders worden doorbroken is ruimte voor vooruit­gang

Ons team van energieke denkers en doeners verlegt graag grenzen en geeft nieuwe inzichten. Met ieder zijn eigen kennis, kunde en karakter worden kaders op een unieke wijze doorbroken. Graag creëren wij vrijheid die er nodig is om de toekomst te maken.

WB Next

WB Next is een initiatief van de jongere collega’s van WB de Ruimte die als team op eigen wijze opdrachten uitvoeren voor interne ontwikkelingen bij WB de Ruimte. Ook doen wij opdrachten op lokale schaal voor externe opdrachtgevers. Zoals het leveren van ondersteuning en advies bij een bewonersinitiatief in de Poortstraat in Utrecht. WB Next doet op deze manier ervaring op in het werkveld. Door met een frisse blik onderzoek te doen, met hulp van onze meer ervaren collega’s, levert WB Next kwaliteit in een nieuw jasje.

Ontmoet onze mensen

WB’ers zijn energieke denkers en doeners. Mensen die graag zichzelf en anderen uitdagen om verder te komen. Door samen te werken en daarmee te gaan voor het beste resultaat. Een ieder bouwt aan mooie projecten in water, mobiliteit of energie, aan ons bureau én aan zichzelf.