Anne Hurkmans

Contactgegevens

E-mail:
Anne.Hurkmans@wbderuimte.nl

Als junior communicatieprofessional in spé draai ik mijn hand niet om voor een leuke, uitdagende opdracht. Ik ben kritisch en direct en weet mijn weg binnen organisaties snel te vinden. Ik studeer Communicatie aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven.

Bij WB de Ruimte ben ik aan de slag gegaan met mijn eerste afstudeeropdracht. Ik houd mij bezig met de identiteit en het imago van de organisatie. De identiteit van een organisatie is wat de organisatie is en wil uitstralen. Het imago is het beeld dat belangengroepen hebben bij de organisatie

Door het gesprek aan te gaan met de medewerkers, mij te verdiepen in de organisatie en het imago te onderzoeken kom ik verder in mijn onderzoek naar de identiteit van WB de Ruimte. Met deze opdracht bij WB de Ruimte laat ik zien dat ik de kwaliteiten en karaktereigenschappen van een communicatieprofessional in huis heb. Het is een uitdagende en interessante opdracht!

In mijn vrije tijd voetbal en fitness ik erop los en bezoek ik regelmatig festivals. Na een drukke werk- en/ of schooldag trek ik mij graag even terug op de bank met een serie.