Arjan de Vries

Contactgegevens

E-mail:
Arjan.deVries@wbderuimte.nl

Telefoon:
06-48628116

LinkedIn:
Arjan de Vries

Arjan de Vries is een krachtige realist en weet op een zakelijke manier mensen aan zich te binden en hen aan te zetten tot het concreet realiseren van beoogde resultaten. Hij is “down to earth” en heeft een groot commitment om doelen te bereiken. Ook is hij zeer mensgericht: empathisch en open voor iedere perceptie, en tegelijk gericht op de succesvolle en authentieke bijdrage van zijn collega’s.

Arjan heeft ruime ervaring als manager bij complexe vraagstukken in het fysieke domein. Vanuit het bedenken van een goed doordachte strategie zet hij graag op project- of programmamatige wijze duurzame resultaten neer. Vooral in de praktijk heeft hij als manager bijgedragen aan uitvoeringsprojecten van de gemeenten Delft en Amsterdam en aan projecten van de waterschappen Rijnland en Delfland. Ook is hij bedreven in het ontwikkelen en implementeren van assetmanagement en systems engineering. Arjan is een echte inhoud- en mensgerichte ingenieur die gaat voor duurzame oplossingen die écht werken.

Een project van Arjan de Vries

“Arjan werkt gestructureerd aan creatieve oplossingen en heeft daarbij oog voor anderen.”

Meer over Amsterdam

Gerben over Arjan

“Arjan is een senior adviseur die de meest moeilijke vraagstukken aanpakt en oplost. Hij is ingenieur en manager tegelijkertijd. Zijn vak is het inhoudelijke managen van een UAV-GC contract in de ‘harde’ sectoren.”

Meer over Gerben Schuh­macher

projecten waar Arjan aan gewerkt heeft