Caroline Thijssen-Dit­ters

Contactgegevens

E-mail:
caroline.thijssen.ditters@wbderuimte.nl

Telefoon:
06-82827311

LinkedIn:
Caroline Thijssen-Dit­ters

Caroline versterkt WB de Ruimte als adviseur project control en haalt haar werkplezier uit het werken in een dynamische en inspirerende omgeving. De rode draad in Carolines werk betreft programma control en adviseren over bedrijfsvoering/financiële analyses van afdelingen en projecten binnen publieke en private organisaties. Zij streeft hierbij naar het vinden van de optimale oplossing.

Caroline is  nauwkeurig, klantgericht, analytisch, proactief, loyaal, serieus en positief ingesteld. In de rol van programma controller heeft zij ruime ervaring opgedaan bij meerjarige programma’s en projecten. Zij fungeert als schakel tussen verschillende afdelingen en organisaties, waarbij kennis delen en onderlinge samenwerking belangrijk is.

Caroline werkt voor verschillende programma’s van de Verkeersonderneming. Haar werkzaamheden bestaan met name uit bewaking van en advisering over scope, financiën, planning van projecten. Tevens de verantwoording hiervan vastleggen in managementrapportages. Analyses opstellen en delen, zorgdragen voor juiste, volledige en tijdige informatie en afhandelen van subsidieaanvragen/vaststellingen.

projecten van Caroline