Caroline Thijssen-Dit­ters

Contactgegevens

E-mail:
caroline.thijssen.ditters@wbderuimte.nl

Telefoon:
06-82827311

LinkedIn:
Caroline Thijssen-Dit­ters

Ik versterk WB de Ruimte als adviseur project control en haal mijn werkplezier uit het werken in een dynamische en inspirerende omgeving. De rode draad in mijn werk betreft programma control en adviseren over bedrijfsvoering/financiële analyses van afdelingen en projecten binnen publieke en private organisaties. Ik streef hierbij naar het vinden van de optimale oplossing.

Ik ben nauwkeurig, klantgericht, analytisch, proactief, loyaal, serieus en positief ingesteld. In de rol van programma controller heb ik ruime ervaring opgedaan bij meerjarige programma’s en projecten. Ik fungeer als schakel tussen verschillende afdelingen en organisaties, waarbij kennis delen en onderlinge samenwerking belangrijk is.

Ik werk voor verschillende programma’s van de Verkeersonderneming. Mijn werkzaamheden bestaan met name uit bewaking van en advisering over scope, financiën, planning van projecten. Tevens de verantwoording hiervan vastleggen in managementrapportages. Analyses opstellen en delen, zorgdragen voor juiste, volledige en tijdige informatie en afhandelen van subsidieaanvragen/vaststellingen.

projecten van Caroline