Huib van der Kolk

Contactgegevens

E-mail:
Huib.vanderKolk(at)wbderuimte.nl

Telefoon:
06-15093130

LinkedIn:
Huib van der Kolk

Huib van der Kolk werkt als projectmanager en als interimmanager. Vaak heeft hij de leiding in projecten die veel politieke en bestuurlijke aandacht hebben. Huib is een teambuilder met een goede intuïtief voor wat er nodig is. Hij vormt een team dat goed met de opgave om kan gaan. Hij  geniet ervan om met de mensen in de maatschappelijke omgeving een opgave aan pakken en projecten te ontwikkelen. Hij mobiliseert kennis, deskundigheid en creativiteit. Huib zorgt voor ruimte en impulsen om anders te kijken dan gebruikelijk. Uiteindelijk gaat het om het resultaat. De samenwerking convergeert naar overeenstemming, commitment en uitvoering. Dealmaking, niet als handjeklap, maar als uitkomst van een gezamenlijke zoektocht naar meerwaarde zo opgebouwd dat het ook politiek-bestuurlijk tot besluiten kan komen.

Huib werkte met plezier aan Projecten als de versterking van de Houtribdijk met een innovatieve zandige natuurlijke oevers, Marker Wadden als slib vangende natuureilanden, maar ook aan vitalisering van de Roermonds binnenstad en het geven van een impuls aan de afdeling die voor die opgave staat, en het vinden van een weg uit de impasse die ontstond rond de routes voor Luchthaven Lelystad. 

Ook binnen het bedrijf werkt Huib aan de teamontwikkeling onder andere door intervisie en het werken met jonge collega’s aan vernieuwende projecten zoals het bewonersinitiatief  van de wateralliantie in Gouda.

projecten van Huib