Koen Mathot

Contactgegevens

E-mail:
koen.mathot@wbderuimte.nl

Telefoon:
06-82941609

LinkedIn:
Koen Mathot

Ik werk als projectleider/omgevingsmanager in infra en waterbouw projecten. Ik werk graag in teamverband en hou er van om samen met het team resultaten te bereiken. Duidelijk afspraken maken vind ik belangrijk, maar er moet ook een prettige werksfeer zijn. In een team draag ik daar graag aan bij.

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in alles wat met waterbouw te maken heeft. Ik werk momenteel aan twee dijkversterkingsprojecten wat bijdraagt aan de waterveiligheid van Nederland. Een belangrijk project in mijn beleving, want zonder dat kunnen we niet wonen, werken en leven in deze delta.

Ik denk vanuit belangen, probeer deze te verbinden of als ze tegenstrijdig zijn, te kijken hoe er toch een oplossing gevonden kan worden. Ik vind het mooi als er op deze manier verschillende opgaven gecombineerd kunnen worden zoals bij de Sterke Lekdijk waar we een dijkversterking combineren met natuur- en recreatieprojecten.

Zo’n integraal project klinkt altijd mooi, maar is een complexe opgave. Mijn kracht ligt in het structureren en ontrafelen van deze opgave zodat er weer overzicht ontstaat en het werkbaar wordt en blijft.

Ik werk graag voor gemeenten, waterschappen en provincies in zowel de Verkenningsfase, Planuitwerkingsfase en Realisatiefase.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Ik hou van mountainbiken, wielrennen, hardlopen en kitesurfen of klussen aan ons huis.

projecten van Koen