Mees Arkesteijn

Contactgegevens

E-mail:
Mees.Arkesteijn@wbderuimte.nl

Telefoon:
06-51379873

LinkedIn:
Mees Arkesteijn

Mees is een enthousiaste en praktisch ingestelde junior adviseur met een passie voor water. Tijdens zijn studie watermanagement aan de Wageningen Universiteit heeft hij zich inhoudelijk op de verschillende facetten (zowel technisch als sociaal) van water gefocust en internationaal ervaring opgedaan. Zo heeft hij in Australië de toepassing van water voor waardevermeerdering in de landbouw onderzocht en een bijdrage geleverd aan een overheidsbeleid omtrent een duurzame toekomst voor water. Door de combinatie van zijn vakkennis, creatieve instelling en communicatieve vaardigheden is Mees goed in staat een verhaal over te brengen. Hij is leergierig, een doordenker, een verbinder en een aanpakker.

Momenteel is Mees onder andere bij het Hoogheemraadschap van Delfland aan de slag als project- en beleidsmedewerker binnen het programma Waterkwaliteit. De combinatie van maatschappelijke relevantie en zijn passie voor water zorgen ervoor dat hij hier erg in zijn element is.

Naast zijn opdrachten voor externe opdrachtgevers houdt Mees zich binnen WB de Ruimte ook bezig met verschillende werkzaamheden. Zo organiseert, faciliteert en maakt hij video’s voor communicatiedoeleinden en is hij betrokken in verscheidene werkgroepen.

projecten waar Mees aan gewerkt heeft