2019, wat was je leuk

Zullen we even terugblikken?

Het was het jaar van een nieuwe huisstijl, een ISO 9001 certificering en de komst van 4 nieuwe collega’s! We mochten als bedrijf een paar dagen weg voor teambuilding en werden uitgedaagd om een heerlijk vegetarisch diner te verzorgen. Man, wat blijken adviseurs goed te kunnen koken.. Er werd een WB-event georganiseerd en we zitten al weer in de voorbereiding voor het volgende event. Daarnaast werd dit jaar wb-next in het leven geroepen. Maar daar in 2020 meer over..

Dit jaar kwamen er weer mooie opdrachten bij. Projectmanager Snelfietsroutes bij de Provincie Utrecht, maar ook verschillende rollen via de raamcontracten bij de gemeente Arnhem, het ministerie van I&W en Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden. We kijken erg uit naar de kennisbijeenkomsten MER-MIRT die we de komende 3 jaar, samen met Lievense, Studio Bereikbaar en Jonge Honden, voor het ministerie van I&W mogen organiseren.

Verder mochten we de Watervisie van Gouda afleveren, is Mobility as a Service van start gegaan en werd de prettige samenwerking voor Delfland de Groene Motor uitgelicht door de opdrachtgever.

Bedankt allemaal!

Nog een paar dagen en dan is het kerstvakantie. Dan sluiten wij allemaal even de laptop, gaan we lekker eten en even andere dingen doen. Om zo weer fris en fruitig met het nieuwe jaar te beginnen. We kijken er naar uit.

We wensen iedereen fijne feestdagen en een mooi 2020!

Niet alle collega´s konden bij het fotomoment zijn, maar de club is compleet met: Jordy van Dienst, Peter van Kleunen, Peter Sandee, Wim Korf en Arjan de Vries.