Door­fietsroute Amersfoort Bunschoten geopend

Op 16 mei hebben wethouders Tyas Bijholt van de gemeente Amersfoort, Rick Beukers van de gemeente Bunschoten en gedeputeerde André van Schie van de provincie Utrecht feestelijk de nieuwe doorfietsroute. Deze route is in een recordtijd tot stand gebracht. Bij de feestelijke opening was ook de fietsburgemeester Belle de Gast aanwezig.

Over dit project
Doorfietsroutes verbinden woon- en werklocaties in de hele provincie op een snelle, veilige, en comfortabele manier. De rol van Hans is om in samenwerking met het team Fiets, de gemeenten en andere belanghebbenden zoals Fietsersbond en inwoners, tot afspraken te komen over realisatie van de routes. Samen rekenen en tekenen aan het ontwerp, de kostenverdeling en het maken van afspraken over de uitvoering. Alles over de routes is te vinden op de site van de provincie: klik hier.

Hans van Engelenburg verzorgt sinds 2019, al 5 jaar, het projectmanagement om de in totaal 9 doorfietsroutes van initiatief naar uitvoering te brengen.

Wil je meer weten over de rol van WB de Ruimte in dit project? Klik dan hier, of neem contact op met projectmanager Hans van Engelenburg