Stage lopen bij WB de Ruimte?

Wij hebben ruimte voor een student (Marketing &) Communicatie!

Ben jij vierdejaars en zoek je een (afstudeer)stage? Lees dan verder.

 

WB de Ruimte is een management- en adviesbureau dat graag werkt aan grote opgaven in het ruimtelijk domein, met name binnen de water-, mobiliteit- en energiesector. Van omgevingsmanager bij een waterschap tot contractmanager bij Tennet, en juridisch adviseur bij de Gemeente Amsterdam tot projectmanager bij Spoorzone Ede.

Iedere collega werkt een paar dagen per week als adviseur of in een managementklus voor een opdrachtgever, maar daarnaast zoeken we elkaar ook graag wekelijks op voor een overleg, een sparsessie, een projectbezoek of ontwikkeling (persoonlijk of van WB de Ruimte).

Op die dagen bespreken we ook regelmatig de communicatie met elkaar. En hier kunnen we dus wel eens wat goede hulp bij gebruiken. Daarom zoeken we jou!

 

Wat zou je kunnen doen binnen deze stage?

→ Het opstellen van een brandplan

Straalt WB de Ruimte uit waar ze voor wilt staan?

  • Uitgebreid onderzoek naar hoe de markt/onze opdrachtgevers ons ziet
  • Wensen en behoeften van de doelgroep(en) in kaart brengen, inclusief de eigen medewerkers
  • Wat stralen we nu uit met onze communicatie? Website? Linkedin? Kijken naar de verschillende communicatiestromen en kijken naar verbeterkansen, en hier een adviesplan voor schrijven
  • Implementatieplan met de verbetermogelijkheden

→ Optioneel: een intern communicatieplan, of in ieder geval een analyse van de interne communicatie binnen WB de Ruimte.

 

Jij kunt ons echt helpen door jouw kennis, inzicht en vaardigheden toe te passen die je tijdens je opleiding hebt verworven. Wij kunnen jou dan weer helpen door een interessant vraagstuk neer te leggen voor je afstuderen en daarnaast gewoon de leukste werkgever te zijn voor jouw stage!

We zijn een bureau bestaande uit 20 medewerkers. Doordat we niet zo groot zijn, zijn de lijntjes kort, ruimt ook de directeur gewoon de vaatwasser uit en hebben we geen aparte communicatieafdeling. Communicatie wordt op dit moment opgepakt door onze officemanager Inger van Liere. Met haar, en de directie, stem je de afstudeeropdracht af en werk je samen. Dit kan op ons kantoor in Utrecht en deels vanuit huis (hybride).

 

Laten we contacten!

Ben je enthousiast geworden? Neem dan contact op met Inger van Liere of bel voor meer informatie.