Heleen Sarink

Contactgegevens

E-mail:
Heleen.Sarink(at)wbderuimte.nl

Telefoon:
06-51405388

Heleen is al jaren actief als allround projectleider of omgevingsmanager van uiteenlopende infrastructuurprojecten, in verschillende stadia van de planvorming: van verkenning tot inrichtingsprocedures. Zij kan meedenken op strategisch niveau en is tegelijkertijd pragmatisch in haar handelen. Zij heeft ervaring in het doorlopen van besluitvormingsprocedures, welke fasering en producten daarbij nodig zijn. Zij kan bestuurders adviseren en is behendig in het omgaan met stakeholders. Een heldere analyse opstellen van vragen of problemen, een duidelijke aanpak formuleren en de handen uit de mouwen: dat kenmerkt het werk van Heleen. Heleen is gevoelig voor de persoonlijke kant van het werk en stimuleert een open werksfeer en collegialiteit.

Op welk type projecten werkt Heleen? Het gaat meestal om complexe infrastructuurprojecten en -programma’s, vaak met een uniek en innovatief karakter. Zij heeft lang gewerkt op het gebied van de hoogwaterbescherming. De afgelopen jaren is daar de energiesector en de luchtvaart bijgekomen.

Een project van Heleen Sarink

“Heleen is als geen ander in staat om een probleem terug te brengen tot de kern van de zaak, hier vervolgens haar projectomgeving te overtuigen en daarmee tot een krachtige en heldere besluitvorming te komen.”

Meer over Watervisie Gouda

Een project van Heleen Sarink

“Heleen is allereerst een vakvrouw met een breed ontwikkelde kennis van alle facetten van de fase van verkenning t/m de aanbestedingsfase. Haar uitstekende gevoel voor menselijke verhoudingen is haar tweede wapen. Als zij een opdracht uitvoert hoef je er daarom als opdrachtgever niet meer naar om te kijken. Het komt goed!”

Meer over Ruimte voor de Rivier

projecten waar Heleen aan gewerkt heeft