Heleen Sarink

Contactgegevens

E-mail:
Heleen.Sarink@wbderuimte.nl

LinkedIn:
Heleen Sarink

Ik ben al jaren actief als projectleider of omgevingsmanager van uiteenlopende infrastructuurprojecten, in verschillende stadia van de planvorming: van verkenning tot inrichtingsprocedures. Het zijn meestal de meer complexe infrastructuurprojecten en -programma’s, met een uniek en innovatief karakter. Ik heb lang gewerkt op het gebied van de hoogwaterbescherming. De afgelopen jaren is daar onder andere de energiesector bijgekomen.

Een heldere analyse opstellen van vragen of problemen, een duidelijke aanpak formuleren en de handen uit de mouwen: dat kenmerkt mijn werk. Het zoeken naar de eenvoud in complexe situaties is wat ik graag doe. Ik denk daarom graag op strategisch niveau, maar ben ook pragmatisch in mijn handelen. Bij veel projecten heb ik de besluitvormingsprocedures ontworpen en doorlopen, en de daarvoor benodigde producten opgesteld of laten opstellen. Ik vind de persoonlijke kant van het werk belangrijk en houd van een open werksfeer en collegialiteit.


Opdrachtgevers over Heleen:
“Heleen is allereerst een vakvrouw met een breed ontwikkelde kennis van alle facetten van de fase van verkenning t/m de aanbestedingsfase. Haar uitstekende gevoel voor menselijke verhoudingen is haar tweede wapen. Als zij een opdracht uitvoert hoef je er daarom als opdrachtgever niet meer naar om te kijken. Het komt goed.”“Heleen is als geen ander in staat om een probleem terug te brengen tot de kern van de zaak, hier vervolgens haar projectomgeving te overtuigen en daarmee tot een krachtige en heldere besluitvorming te komen.”

projecten van Heleen