Peter Sandee

Contactgegevens

E-mail:
Peter.Sandee(at)wbderuimte.nl

Telefoon:
06-52468280

Begonnen in de grote handelsvaart en na een bedrijfskunde studie is Peter gaan werken voor een baggerbedrijf in de onderhandse verwerving van integrale projecten. Daar is hij vertrouwd geraakt met complexe projecten, contractonderhandelingen en aanbestedingsregels. Bij de aanbesteding van de HSL-Zuid heeft hij deze kennis en ervaring meegenomen naar de kant van opdrachtgever. Sindsdien heeft hij vele opdrachtgevers bijgestaan bij het inkopen en uitvoeren van hun projecten. Van spoorprojecten tot mobiliteitsprojecten en van DBFM contracten tot UAV, Peter heeft er ervaring mee. Recente projecten op het palmares zijn Maasvlakte 2 en Kustwerk Katwijk.

Peter is pragmatisch en resultaatgericht. Hij heeft een recht door zee mentaliteit en is wars van stroperigheid en wolligheid. In zijn teams wordt veel gelachen en geeft hij ruimte voor zelfstandigheid en initiatief. Hij zoekt in projecten stelselmatig naar verbetering en wordt enthousiast als hij met een team voor een inhoudelijke uitdaging wordt gesteld. Hij staat open voor verschillende belangen, maar gaat conflicten niet uit de weg. Wanneer nodig zoekt hij actief naar het compromis.

Een project van Peter Sandee

“Open en enthousiast en op het juiste moment scherp en doelgericht.”

Meer over HSL Zuid

Een project van Peter Sandee

“Peter is een zeer gedreven, resultaatgerichte, ervaren aanbestedingsmanager. Beheerst het spel tot in de details en is daardoor in staat om iets nieuwe te creëren.”

Meer over Kustwerk Katwijk

projecten van Peter