Peter Sandee

Contactgegevens

E-mail:
Peter.Sandee@wbderuimte.nl

LinkedIn:
Peter Sandee

Begonnen in de grote handelsvaart ben ik na een MBA gaan werken voor een baggerbedrijf in de onderhandse verwerving van integrale projecten. Daar ben ik vertrouwd geraakt met complexe projecten, contractonderhandelingen en aanbestedingsregels. Bij de aanbesteding van de HSL-Zuid heb ik deze kennis en ervaring meegenomen naar de kant van opdrachtgever. Sindsdien heb ik vele opdrachtgevers bijgestaan bij het inkopen en de contractbeheersing van hun projecten. Van spoorprojecten tot mobiliteitsprojecten en van DBFM contracten tot UAV, ik heb er ervaring mee. Projecten op het palmares zijn Maasvlakte 2, Kustwerk Katwijk en Theemswegtracé. Sinds 2018 werkzaam bij TenneT als strategisch inkoper van de uitbreiding van het hoogspanningsnetwerk (ondermeer Wintrack III Noordwest en Zuidwest-west).

Ik ben pragmatisch en resultaatgericht. Ik heb een recht door zee mentaliteit en ben wars van stroperigheid en wolligheid. In mijn teams wordt veel gelachen en geef ik ruimte voor zelfstandigheid en initiatief. Ik zoek in projecten stelselmatig naar verbetering en word enthousiast van professionele uitdagingen. Ik sta open voor verschillende belangen, maar ga conflicten niet uit de weg. Wanneer nodig zoek ik actief naar het compromis.


Opdrachtgevers over Peter:
“Open en enthousiast en op het juiste moment scherp en doelgericht.”

“Peter is een zeer gedreven, resultaatgerichte, ervaren aanbestedingsmanager. Beheerst het spel tot in de details en is daardoor in staat om iets nieuwe te creëren.”

projecten van Peter