Nieuwe col­lega’s!

Mogen wij aan u voorstellen… drie nieuwe collega’s!

Floor Zomerdijk, José Biewenga en Mees Arkesteijn.

 

Per 1 november versterken zij WB de Ruimte.

Floor en Mees zijn net klaar met hun studie en zullen voor een jonge frisse wind zorgen binnen WB de Ruimte.

Floor verdiept zich graag in thema’s als duurzaamheid en klimaatadaptatie. Vanuit haar bachelorstudie bestudeert ze complexe vraagstukken met een sociologische bril. Tijdens de masterfase is ze gegroeid in het praktische aspect om die vraagstukken echt aan te pakken. Floor streeft ernaar om haar kennis en kunde te bundelen en bij een opdrachtgever aan de slag te gaan waar ze echt impact kan maken.

Mees heeft tijdens zijn studie International Land- and Watermanagement in Wageningen heeft hij zich inhoudelijk op de verschillende facetten van water gefocust en internationaal ervaring opgedaan. Zo heeft hij in Australië de toepassing van water voor waardevermeerdering in de landbouw onderzocht en een bijdrage geleverd aan een overheidsbeleid omtrent een duurzame toekomst voor water. Bij WB de Ruimte streeft Mees ernaar zijn passie voor water te combineren met een uitdagende klus waar hij zijn multidisciplinaire interesse in kwijt kan.

José weet door haar ervaring als teamcoach dat aandacht voor de menselijke kant werkt als hefboom. Vanuit het perspectief ‘doen wat nodig is’, levert José haar bijdrage als omgevingsmanager aan teams en organisaties. Zij zorgt voor verbinding: tussen inhoud en proces, tussen verschillende sectoren en disciplines, tussen afdelingen en organisaties en tussen visievorming en uitvoering en zet daarbij het gemeenschappelijke doel centraal, met oog voor de (verschillende) belangen.

Meer weten over onze nieuwe collega’s of graag een keer koffie met ze drinken? Bel of mail gerust, dan maken we een afspraak!