Jochem Dijkshoorn

Contactgegevens

E-mail:
Jochem.Dijkshoorn(at)wbderuimte.nl

Telefoon:
06-23487612

Jochem is een enthousiaste en  doelgerichte teamplayer, die graag aan multidisciplinaire vraagstukken werkt, waarin hij zijn analytische vaardigheden kan toepassen.

Hij is op dit moment werkzaam in de aanbestedings- en contracteringsfase van infrastructurele en waterbouwkundige projecten (o.a. Kustwerk Katwijk). Het opstellen van aanbestedingsstrategieën, het schrijven van aanbestedingsdocumentatie en het begeleiden van aanbestedingen zijn activiteiten die hem uitstekend passen. De koppeling van de aanbesteding met planologische procedures en andere planningstechnische zaken zijn onderwerpen die hem uitdagen en waarin hij zijn achtergrond in de planologie goed kan gebruiken.

In projecten levert  Jochem een constructieve bijdrage en heeft hij oog voor zijn collega’s.  Hij is makkelijk in de omgang en betrouwbaar, je kunt op hem aan. In het algemeen is hij nieuwsgierig  en breed geïnteresseerd. Sportieve uitdagingen, waarin zijn doorzettingsvermogen wordt getest, doet hij graag. Daarnaast speelt hij volleybal en tennis.

Een project van Jochem Dijkshoorn

“Jochem brengt structuur en analyse, maar doet dit op een hele prettige en flexibele wijze. Hij is een teamspeler die je niet wilt wisselen.”

Meer over Tracékeuze 380 kV hoogspan­ningsver­binding

Een project van Jochem Dijkshoorn

“Met Jochem komt vaart en enthousiasme binnen. Hij is bereid hard te werken en levert altijd kwaliteit.”

Meer over Gebiedsvisie Alton

projecten van Jochem