Jochem Dijkshoorn

Contactgegevens

E-mail:
Jochem.Dijkshoorn@wbderuimte.nl

Telefoon:
06-23487612

LinkedIn:
Jochem Dijkshoorn

Ik ben een enthousiaste en doelgerichte teamplayer, die graag aan multidisciplinaire vraagstukken werkt, waarin ik mijn analytische vaardigheden kan toepassen.

Op dit moment ben ik werkzaam in de aanbestedings- en contracteringsfase van infrastructurele en waterbouwkundige projecten (o.a. Kustwerk Katwijk). Het opstellen van aanbestedingsstrategieën, het schrijven van aanbestedingsdocumentatie en het begeleiden van aanbestedingen zijn activiteiten die mij uitstekend passen. De koppeling van de aanbesteding met planologische procedures en andere planningstechnische zaken zijn onderwerpen die mij uitdagen en waarin ik mijn achtergrond in de planologie goed kan gebruiken.

In projecten lever ik een constructieve bijdrage en heb ik oog voor mijn collega’s. Ik ben makkelijk in de omgang en betrouwbaar. In het algemeen ben ik nieuwsgierig en breed geïnteresseerd. Sportieve uitdagingen, waarin mijn doorzettingsvermogen wordt getest, doet ik graag. Daarnaast speel ik volleybal en tennis.Opdrachtgevers over Jochem:
“Jochem brengt structuur en analyse, maar doet dit op een hele prettige en flexibele wijze. Hij is een teamspeler die je niet wilt wisselen.”

“Met Jochem komt vaart en enthousiasme binnen. Hij is bereid hard te werken en levert altijd kwaliteit.”

projecten van Jochem