Liesbeth Verhage

Contactgegevens

E-mail:
Liesbeth.Verhage@wbderuimte.nl

LinkedIn:
Liesbeth Verhage

Energiek, enthousiast, efficiënt: dat zijn drie kernwoorden die mij typeren. Met veel energie, plezier en een scherp analytisch vermogen werken naar een mooi resultaat. Samen met een team die ik met mijn enthousiasme meeneem in het project. Met elkaar efficiënt en hard werken en genieten van de behaalde mijlpalen!

Inhoudelijk ben ik de laatste jaren met name betrokken bij projecten op het gebied van waterveiligheid. Vanuit mijn achtergrond als fysisch geograaf ben ik prima in staat om de raakvlakken tussen de technische en ruimtelijke disciplines te beheersen. De laatste jaren ben ik gegroeid van projectleider op het gebied van milieueffectrapportages en planstudies naar algemeen project- en procesmanager van waterveiligheidsprojecten. Mijn sterke kanten daarbij zijn: integraliteit van het project, omgevingsmanagement, organisatie van het project en het behalen van de gestelde doelen.

Naast mijn werk in projecten werk ik aan de ontwikkeling van trainingen op het gebied van adaptief programmeren en omgevingsmanagement. En ben ik, samen met Peter van Kleunen, directeur van WB de Ruimte.Opdrachtgevers over Liesbeth:
“Liesbeth is een kei in het werken aan grote en complexe projecten en doet dit met veel energie en enthousiasme. Ze doorziet feilloos wat er gaande is en is in staat om snel complexe zaken te doorgronden welke ze vervolgens goed en tijdig vertaalt naar een te volgen koers voor het project.”


“Liesbeth heeft in haar werk een goed oog en oor voor verschillende belangen en neemt daarmee vriend en vijand voor haar in. Ze doorgrondt complexe en integrale vraagstukken en weet daarin haar weg te vinden om tot een oplossing te komen. Haar sterkte is dat ze in meerdere oplossingen blijkt denken zodat ze niet voor een gat is te vangen.”

projecten van Liesbeth