Romy Visser

Contactgegevens

E-mail:
Romy.visser@wbderuimte.nl

Telefoon:
+31 6 45098884

LinkedIn:
Romy Visser

Ik ben Romy en adviseur en projectmanager. Ik floreer in het organiseren en ordenen als een regisseur met een helikopterview. Van nature creëer ik een happy flow om mij heen waar mensen willen verbinden en veranderen met elkaar. Gezamenlijk puzzelen we met duurzame ideeën, ruimtelijke optimalisatie vraagstukken of processen die het verschil kunnen maken voor een ander. Dit alles met als uitgangspunt verbetering. Met mijn fijngevoeligheid voel ik mensen en situaties aan en handel ik naar wat benodigd is.

Ik maak ruimte voor de toekomst door…

…anderen uit te dagen om out-of-the-box te denken en daarmee kaders te doorbreken. In chaotische situaties creëer ik ruimte door orde te scheppen. Ik ga met een duidelijke opdracht onder mijn arm autonoom te werk en zorg met mijn open communicatie dat anderen meebewegen.

Wat ik naast werk doe?

Een goede werk-privé balans is voor mij enorm belangrijk. Als mijn laptop dicht gaat op vrijdagmiddag dan staat onze SUV met daktent vaak al ingepakt klaar om op kampeeravontuur te gaan.

Zwemmen in de zee of zwembad?

Een waterrat ben ik mijn hele leven al. Op m’n negende had ik al m’n zwemdiploma’s al binnen en startte ik met waterpolo op hoog niveau. Dit heeft zich uiteindelijk verplaatst naar de zee waar ik nu veel tijd doorbreng op mijn surfboard.

projecten van Romy