Dit doen wij

Over Aan­bestedings- en contractmanagement

WB de Ruimte levert expertise op strategisch en operationeel niveau op het terrein van tender- en contractmanagement.

Onze deskundigheid en ervaring omvat elke fase van de voorbereiding en de uitvoering van een contract. Zowel het opstellen van een aanbestedingsstrategie, de daadwerkelijke uitvoering van een aanbesteding als het management van een contract tijdens de realisatie van een project doen wij doordacht, to-the-point en met toewijding.

Adviseurs van WB de Ruimte nemen vaak deel in Construction Boards en Tenderboards van complexe aanbestedingen. We zien het als uitdaging om de inkoopbehoefte van de klant (het product/de dienst) te realiseren binnen de mogelijkheden van de markt, de organisatie van de klant en de aanbestedingsregelgeving.

We hebben het in de markt zetten en managen van een traditioneel contract goed in de vingers. Onze voorkeur gaat echter uit naar innovatieve en geïntegreerde contracten. We houden ervan om samen met de opdrachtgever van scherpe EMVI criteria te bedenken. We hebben veel ervaring in het ontwerpen van een eerlijk en goed uitvoerbaar proces van beoordeling van inschrijvingen. Adviseurs van WB de Ruimte hebben aanbestedingen ontworpen en contractmanagement verricht voor de allergrootste projecten in Nederland en voor vele middelgrote projecten in de GWW-sector.

Bekijk ook andere projecten van ons