Dit doen wij

Over Proces- en dialoog­begeleiding

WB de Ruimte zorgt voor beweging krijgen en houden in uw projecten en programma’s door de begeleiding van het goede gesprek en dialoog. En door het geven van (strategisch) advies en training.

Soms lukt het niet om er zelf uit te komen en loop je vast in het gesprek met je collega’s. Dan helpt een frisse blik van buitenaf. Onze collega’s bieden die frisse blik en helpen graag vanuit de rol van gespreksleider, facilitator, mediator en dagvoorzitter. Hierbij brengen ze een gereedschapskist aan werkvormen en ervaring met zich mee.

Wij werken zelf ook in projecten in jouw wereld. Bijvoorbeeld als project- of omgevingsmanager, adviseur of beleidsmedewerker. We kennen de inhoudelijke vraagstukken en hebben zelf ook met het bijltje gehakt. Voor ons gaat proces niet zonder de inhoud en vice versa. Zo spreken we de taal van jou als project- of omgevingsmanager, inhoudelijk adviseur of beleidsmedewerker.

Recent heeft WB de Ruimte bijvoorbeeld stakeholdergesprekken begeleid voor het ministerie van IenW over de EU-bodemstrategie, is voor een drinkwaterbedrijf samen met de omgeving op zoek naar nieuwe bronnen en faciliteerde WB de Ruimte een sessie om te komen tot een participatie-strategie voor de buurtaanpak aardgasvrij voor de gemeente Utrecht.

Bekijk ook andere projecten van ons