Gerben Schuh­mac­her

Contactgegevens

E-mail:
Gerben.Schuhmacher(at)wbderuimte.nl

Telefoon:
06-51515139

LinkedIn:
Gerben Schuh­macher

Gerben is een ervaren juridisch projectadviseur. Hij is een creatieve jurist die eenvoudige en effectieve juridische oplossingen bedenkt en uitvoert. Hij werkt meestal in projecten in infrastructuur en mobiliteit. Hij is een vakman die het liefst in een team werkt. Zijn drijfveer is om juridische problemen ‘te glad af te zijn’. Zijn motto in zijn werk is ‘ken niet, bestaat niet’.

Gerben heeft meer dan 30 jaar ervaring, opgedaan bij overheden op alle niveaus. Door de vele projecten waarin hij heeft gewerkt heeft hij verstand van meerdere rechtsgebieden tegelijk: algemeen privaatrecht, algemeen bestuursrecht, ruimtelijke bestuursrecht, bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht, Europees recht. In het sectorrecht op het terrein van infrastructuur en mobiliteit is hij een expert.

Gerben begrijpt de problemen van zijn opdrachtgever uitstekend. Zijn juridische adviezen en producten zijn to-the-point en wonderbaarlijk leesbaar. Hij is heel productief. Kortom: een zeldzaam bruikbare vent in een project waar nieuwe wegen moeten worden gevonden en waar juridische voetangels en klemmen moeten worden beheerst.

projecten waar Gerben aan gewerkt heeft